Els gegants preparen la Festa Major després d’anar a Benicarló

▶️ La Colla Gegantera de la Llagosta ja prepara la participació a la Festa Major després de prendre part el cap de setmana passat a la 32a edició de la Trobada de Gegants i Cabuts de Benicarló, a Castelló.

▶️ A més de la colla llagostenca i la de Benicarló, també hi van ser presents els geganters de la Ràpita, de Tortosa, d’Ulldecona, de Vila-real i de Vinaròs.

▶️ Ja estan obertes les inscripcions per a les Escoles d’iniciació esportiva. Aquest any, s’ofereixen les modalitats de futbol sala, voleibol, handbol, esport per a persones amb diversitat funcional i iniciació esportiva.

▶️ David Estapé i Jaume Domínguez són el nou tàndem d’entrenadors del primer equip del Club Esportiu la Llagosta, que tornarà a jugar a la Quarta Catalana de futbol la propera temporada.