Prop de 600 atletes correran diumenge la Cursa popular

▶ Uns 600 atletes participaran diumenge que ve a la 34a edició de la Cursa popular Els 10 de la Llagosta. La prova tindrà dues distàncies: cinc i deu quilòmetres.

▶ La Colla Gegantera de la Llagosta participarà el diumenge a la quarantena edició de la Trobada de Calella, que coincideix amb la Festa Major d’aquesta localitat del Maresme.

▶ L’entitat Parlem Queer! organitzarà demà, a partir de dos quarts d’onze del matí, a la plaça d’Antoni Baqué, un col·loqui sobre experiències de persones bisexuals.

▶ Demà dissabte, la Biblioteca de la Llagosta torna a organitzar una nova trobada de l’activitat Contes i música en família, a partir de les dotze del migdia, a Can Pelegrí.

▶ La companyia La Carla Produccions posarà en escena diumenge que ve, al Centre Cultural de la Llagosta, el seu darrer muntatge teatral: Wicked, el musical.

▶ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de setembre amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶ L’Handbol Club Vallag jugarà diumenge el primer partit de lliga a casa d’aquesta temporada i ho farà amb el Sant Andreu de la Barca, a les sis de la tarda, al pavelló Antonio García.

▶ I pel que fa al conjunt sub-25 del Club Bàsquet la Llagosta, diumenge que ve començarà, a la pista del Sant Medir, la competició de lliga del grup 1 de la lliga Territorial B.