La Universitat Politènica farà l’estudi sobre les pudors

▶️ Els ajuntaments de la Llagosta, Mollet i Santa Perpètua s’han compromès a encarregar un estudi a la Universitat Politècnica de Catalunya sobre la qualitat de l’aire.

▶️ L’objectiu d’aquest estudi és trobar l’origen de les pudors que periòdicament afecten aquestes localitats i altres municipis que també es troben a la zona del Baix Vallès.

▶️ L’Ajuntament celebrarà avui, a partir de dos quarts de vuit de la tarda, el ple ordinari del mes setembre. Durant la sessió es debatrà l’aprovació inicial del Pla local de Salut 2022-2025.

▶️ Una trentena de persones van assistir dissabte passat a la xerrada-col·loqui sobre bisexualitat que va organitzar a la plaça d’Antoni Baqué l’entitat llagostenca Parlem Queer!

▶️ El conjunt sub-25 del Club Bàsquet la Llagosta va debutar diumenge a la lliga amb una derrota a la pista del Sant Medir, que es va imposar als de la nostra localitat per 91 punts a 31.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias començarà la temporada 2023-2024 dissabte que ve. El conjunt de la nostra localitat rebrà la visita de l’Olímpic de Malgrat.