El ple aprova el Pla local de Salut 2023-2025

▶️ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir, de forma inicial, el Pla local de Salut 2022-2025. El punt va comptar amb el vot favorable de tots els grups municipals.

▶️ Durant el ple ordinari del mes de setembre també es va aprovar per unanimitat el Programa de regeneració urbana i sostenible de la Llagosta.

▶️ La Junta General del Consorci Besòs Tordera va nomenar ahir, per unanimitat, l’alcalde de la Llagosta, Òscar Sierra, com a president d’aquest ens supramunicipal.

▶️ L’ambulatori de la Llagosta organitza un taller per aprendre a gestionar la gana emocional. El curset començarà dimecres de la setmana que ve, dia 4 d’octubre.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta debutarà dissabte que ve a la lliga i ho farà al camp del Martorelles B. El conjunt llagostenc ha estat enquadrat al grup 9 de la Quarta Catalana de futbol.

▶️ El primer equip masculí del Club Petanca la Llagosta va empatar a vuit el cap de setmana passat contra el Can Sant Joan i van deixar escapar dos punts davant del cuer.