ATLL apujarà un 30% l’aigua a partir del gener

▶️ Els ajuntaments que abasteixen les seves xarxes de subministrament mitjançant la companyia Aigües Ter-Llobregat (ATLL), com ara la Llagosta, pagaran l’aigua un 30% més cara a partir del mes de gener.

▶️ Unes 60 persones van assistir ahir a la tarda a l’acte públic de participació ciutadana per a l’elaboració de l’Agenda urbana 2030 de la Llagosta que es va fer al Casal d’avis.

▶️ Demà dijous, dia 12 d’octubre, quedarà tallada al trànsit la línia de trens de Rodalies R3, entre Mollet del Vallès i el Figaró, a causa de les obres de desdoblament de les vies.

▶️ Fins dimecres que ve es pot visitar al Centre Cultural de la Llagosta l’exposició Cuida’t les dents, especialment adreçada a infants d’entre cinc i nou anys.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense començarà el proper cap de setmana la competició de lliga al grup 1 de la Segona Catalana. El primer equip jugarà dissabte a la tarda a la pista del Futsal Masnou.

▶️ L’Handbol Club Vallag jugarà diumenge que ve a la tarda a la pista del Castellbisbal. Els llagostencs han guanyat els quatre partits disputats fins ara a la lliga.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta, tercer al grup 9 de la Quarta Catalana de futbol, jugarà dissabte que ve al camp del Lliça d’Amunt, que encara no ha puntuat aquesta temporada.