Els delictes a la Llagosta, per sota de la mitjana catalana

▶️ La taxa anual de delictes a la Llagosta és de 48,50 per cada mil habitants, segons dades del 2022, mentre que la mitjana de Catalunya és del 73,49.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta organitzarà diumenge que ve, dia 29 d’octubre, una festa per celebrar el trentè aniversari de la inauguració del Casal d’Avis.

▶️ Aquest cap de setmana es fan diferents activitats relacionades amb la Castanyada i organitzades per l’Esplai Dijoc, la colla dels Saltats, La Llagosta Club de Ball i la Biblioteca.

▶️ El Centre Cultural acull aquest vespre la tercera preliminar del Concurs internacional de cante Yunque Flamenco, organitzat per la Federació d’entitats cultural andaluses a Catalunya.

▶️ La Casa de Andalucía de la Llagosta organitzarà diumenge que ve una matinal flamenca amb l’Escola de dansa Montse Puerto de Barcelona i la cantant Rocío Ramírez.

▶️ La Unió de Radioaficionats de Catalunya farà demà a la Llagosta una xerrada sobre intel·ligència artificial, que anirà a càrrec del secretari de l’entitat, Jordi Álamo.

▶️ Amb l’arribada de la tardor, torna el canvi d’hora. Diumenge que ve haurem d’endarrerir una hora els rellotges: quan les busques marquin les tres de la matinada seran les dues.

▶️ I l’Handbol Club Vallag, actualment sisè classificat del grup B de la Segona Catalana amb vuit punts, visitarà diumenge la pista del Cambrils, que és tretzè amb només dos punts.