Los Aurora presenten a la Llagosta ‘La balsa de la medusa’

▶️ El Centre Cultural de la Llagosta acollirà demà dissabte, a partir de les vuit del vespre, un concert del grup Los Aurora, que presentaran el seu darrer disc: La balsa de la medusa.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta, en col·laboració amb el col·lectiu Recuperem l’arbreda!, organitza diumenge que ve un itinerari ambiental per descobrir l’arbreda de l’Alomar.

▶️ L’agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya a la Llagosta celebrarà demà dissabte la festa de la Castanyada. L’acte és obert a militants i simpatitzants del partit.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta torna a organitzar demà una nova edició de l’activitat Contes i música en família, a partir de les dotze del migdia, al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

▶️ La Cafeteria Màgic Bar, que es troba a la plaça de Pere Quart, serà l’escenari diumenge que ve, dia 5 de novembre, de la presentació del llibre Bendito caos, de Carol Margall.

▶️ L’Handbol Club Vallag, quart al grup B de la Segona Catalana, jugarà demà, a partir de les sis de la tarda, al pavelló Antonio García Robledo, contra la Salle Montcada B, que és el sisè classificat.