Tot a punt per a la Master Zumba Gegant solidària 2023

▶️ La Colla Gegantera de la Llagosta organitzarà diumenge que ve, a la plaça de la Sardana, una nova edició de la Màster Zumba Gegant solidària.

▶️ El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, va visitar dimecres la Llagosta i es va reunir amb l’alcalde, Óscar Sierra, per parlar sobre qüestions sanitàries i educatives.

▶️ La companyia llagostenca La Carpa, espai cultural, presentarà demà dissabte el seu darrer muntatge teatral, una comèdia d’humor negre que porta per títol Mamafiosas.

▶️ La Casa de Andalucía organitzarà diumenge que ve una nova sessió matinal de flamenc, a partir de les onze del matí, al Centre Cultural de la Llagosta.

▶️ L’Handbol Club Vallag, quart classificat del grup B de la Segona Catalana, jugarà aquest cap de setmana a la pista del Palautordera B, que és el cinquè a la taula.

▶️ I el primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà demà dissabte, a partir de les set de la tarda, al Complex esportiu municipal el Turó, contra l’Atlètic Català.