Primera xerrada de la nova entitat, l’Associació La Llagosta Contra el Càncer

▶️ L’Associació La Llagosta Contra el Càncer va organitzar divendres la seva primera activitat. L’entitat va realitzar una xerrada sobre el càncer de mama.

▶️ Avui ha començat una nova campanya de poda a la Llagosta. Els treballs duraran uns dos mesos.

▶️ El regidor popular Jorge Sabanza és el protagonista de l’espai de portaveus del mes de novembre que iniciem avui a Contrapunt. Sabanza ha fet un repàs de l’actualitat municipal.

▶️ El Club Esportiu La Llagosta va fer dissabte la presentació dels equips d’aquesta temporada. El club té 260 jugadors i jugadores repartits en 19 equips.

▶️ Un Club Esportiu La Llagosta que va vèncer el Sentmenat per 7 a 1. Els de la nostra localitat ocupen el segon lloc al grup 9 de la Quarta Catalana.

▶️ L’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta va fer una bon paper al Campionat de Catalunya de Judo. La competició aleví i benjamí es va disputar dissabte.

<iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/episode/1F6mwhVuzM9n9bWx6ym8mj?utm_source=generator" width="100%" height="352" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>