L’exposició del 21è Concurs Estatal de Fotografia es pot veure fins a final d’any al Centre Cultural

▶️ Ja es pot visitar al Centre Cultural l’exposició del 21è Concurs Estatal de Fotografia. La mostra, organitzada per Foto Club la Llagosta, estarà oberta fins a final d’any.

▶️ Aquest dimarts, la Biblioteca de la Llagosta se suma a la programació al Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes amb una edició especial de l’Hora del Conte.

▶️ Encara estan a la venda les entrades per veure l’espectacle familiar Hamelí. L’obra de la companyia Xip Xap Teatre es podrà veure el 2 de desembre.

▶️ A l’apartat de portaveus municipals, avui és el torn de Cristina Segura, regidora d’Esquerra Republicana de Catalunya. Segura ha estat crítica amb l’increment dels impostos municipals.

▶️ El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense s’he deixat tres punts en perdre a la pista de la Unió Futbol Sala Mollet. Els altres dos conjunts sèniors del club van guanyar.

▶️ El Club Petanca La Llagosta A va vèncer a domicili davant el Can Sant Joan. Els llagostencs són tercers a la lliga amb dinou punts.