Dijous, especial 100 éxitos de siempre amb el Dia Mundial de la Poesia

Ràdio La Llagosta commemorarà el Dia Mundial de la Poesia, que s’escau el 21 de març, amb un programa especial de 100 éxitos de siempre, demà dijous, a partir de les 18.30 h. Les persones del Taller d’escriptura creativa de la Biblioteca de la Llagosta seran les protagonistes del programa especial, que condueix José Francisco Artacho i que comptarà amb la participació de Conchi Fernández, dinamitzadora de la Biblioteca. 

El programa especial forma part del programa d’activitats de les festes de Sant Josep de l’Ajuntament de la Llagosta. 

Cal recordar que aquesta serà una edició especial de 100 éxitos de siempre i que el seu horari habitual és de 15 a 17 hores, de dilluns a divendres en directe. Repetició diumenge 24 de març a les 12 hores.