El Taller d’escriptura recorda el llibre ‘Fragua’ per Sant Jordi

El Taller d’escriptura creativa de la Biblioteca de la Llagosta ha preparat un programa especial per Sant Jordi a Ràdio La Llagosta. El grup de la biblioteca llagostenca ha recitat les poesies que conté el llibre Fragua, que es va editar fa 30 anys per un taller de literatura de l’Escola d’Adults de la Llagosta el curs 1993-1994. 

Al llibre de Fragua va participar l’alumnat del centre d’adults de la nostra localitat, des dels grups d’alfabetització fins als cursos de graduació escolar. La publicació, que va tenir un miler d’exemplars, es va estructurar en quatre apartats, corresponents a les estacions de l’any, i van ser creacions pròpies de l’alumnat. “Era una època amb poc materials per als grups d’alfabetització i nous lectors així que aquest material va ser fantàstic i va generar molta il·lusió”, explica Conchi Fernández, impulsora del llibre de fa 30 anys i en l’actualitat responsable del Taller d’escriptura creativa. En el llibre també va participar l’educadora Marisa Alonso. 

El programa es podrà sentir dimarts, 23 d’abril, a Ràdio La Llagosta a les 12 i les 18.30h.