Ràdio Marató Solidària per recollir joguines el 17 de desembre

Per quinzè any consecutiu, el proper 17 de desembre, Ràdio la Llagosta organitza la Ràdio Marató Solidària per recollir joguines, enguany amb la col·laboració de Rems. L’emissora municipal emetrà en directe de 10 a 14 h des de l’estand ubicat al mercat setmanal (cantonada del carrer de Vic amb l’avinguda del Primer de Maig).

L’objectiu de la marató radiofònica és que el dia de Reis cap infant de la Llagosta es quedi sense joguina. Per aquest motiu, amb aquesta programació especial, Ràdio la Llagosta surt al carrer per animar a la ciutadania i a les entitats a fer donació d’una joguina nova, no sexista ni bèl·lica. Per aconseguir-ho, comptarem també durant la Marató Solidària dels voluntaris de Rems, que explicaran la tasca que duen a terme.

Cal recordar, que segons Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llagosta, prop de 110 infants de famílies de la Llagosta es beneficiaran d’aquesta campanya.