La 15a Ràdio Marató, nova mostra de solidaritat a la Llagosta

Ràdio la Llagosta i l’Associació de Voluntariat Social Rems hem celebrat la quinzena edició de la Ràdio Marató Solidària amb el lema Tot per un somriure. Des de la Ràdio i Rems volem agrair la solidaritat de la ciutadania i entitats de la nostra localitat

L’Ajuntament de la Llagosta ha aportat aquest any 800 euros per a la compra de joguines. A més, durant el matí, han fet les seves donacions diversos ciutadans i ciutadanes del municipi. Fins a l’estand de la Ràdio i Rems s’ha apropat l’alumnat de sisè de primària de l’escola Safa, que ha fet aportacions de joguines i ha explicat el treball sobre la solidaritat a la Llagosta que ha estat realitzant al llarg del trimestre. També han passat per la Ràdio Marató l’Agrupació Local del PSC i la Policia Local, que ha donat les joguines aconseguides durant el tercer Torneig Solidari de futbol-7 que van organitzar el passat 11 de desembre.

Les joguines recollides durant la Ràdio Marató Solidària han estat lliurades a l’entitat local Rems, que s’encarregarà que els Reis Mags d’Orient les portin a nens de la nostra localitat. Cal recordar, que segons informa Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llagosta, més d’un centenar d’infants, de 3 a 14 anys, de famílies de la nostra localitat es beneficiaran d’aquesta campanya.

Les persones que encara vulguin fer les seves aportacions ho poden fer al local de Rems, al carrer de Santa Teresa, 30, els dilluns i dimecres de 10 a 12 h. L’Asociación Rociera Andaluza també recull joguines per aquesta campanya a la seva seu, al carrer de Girona número 6.