Ràdio la Llagosta reprèn la programació després del Nadal

Ràdio la Llagosta, emissora municipal reprèn avui la programació habitual després del període nadalenc. A partir d’aquest dilluns, tornen els espais d’informació local Contrapunt, a dos quarts de dues de la tarda, a les vuit del vespre i a les dotze de la nit. La informació esportiva del cap de setmana arribarà a dos quarts de nou amb La Jugada.
També s’incorporen a la programació diària el programa divulgatiu musical 100 éxitos de siempre, a les tres de la tarda en directe i a les deu de la nit en diferit, i la selecció musical 100.4 Música, al llarg de tota la jornada.

A les nits, podran escoltar, Jazz Fm, els dilluns; Culturagenda i El Club del Country, els dimarts; Escoita Galiza, els dimecres; la música electrònica de VIP’S, els dijous; i El lado oscuro, els divendres.

Dels caps de setmana destaquen el programa de músiques del món, Demésenlla, els dissabtes a les deu de la nit, i La Veu Sardanista, els diumenges al matí, de deu a dotze.