La Jugada entrevistarà Marina Millán, subcampiona estatal d’handbol cadet

La Jugada entrevistarà aquest divendres (20.30 h) a les tres llagostenques que van prendre part al Campionat d’Espanya d’handbol a Almeria, del 3 al 8 de gener. En la cita estatal va assolir la plata amb la selecció catalñana cadet Marina Millán, que juga al BM Granollers. Durant l’entrevista amb Marina Millán, també hi prendrà part el seu germà, Josep Millán, que és àrbitre i va xiular durant el campionat estatal a Almeria. També parlarà amb les dues jugadores del JH la Llagosta que van acabar al 6è lloc amb la selecció catalana infantil: Aurea Pino i Carla Canalejas.

A banda de tot això, es farà l’habitual prèvia de la jornada esportiva del cap de setmana 16 i 17 de gener.

La Jugada s’emet els dilluns i divendres a les 20.30 h.