La Biblioteca organitza tot un seguit de tallers durant aquest estiu

En el marc de la programació Viu l’estiu, la Biblioteca de la Llagosta ofereix una sèrie de tallers sobre diferents temes. Creixement personal, anglès, contes, balls o maquillatge són algunes de les propostes que es duran a terme durant el mes de juliol.

Demà començarà el taller Encuentros vivenciales a través del Gestalt. Les sessions s’impartiran els divendres 1, 15 i 29 de juliol de 16.30 h a 18.30 h. La Biblioteca comptarà amb personal de l’Institut Integratiu per portar a terme aquest taller.

Durant tots els divendres del mes de juliol, des de demà fins el 29, es desenvoluparà el taller Anglès per a viatgers. Professorat de l’acadèmia Llagosta Language Center impartirà nocions bàsiques per poder defensar-se en anglès durant les vacances d’estiu. Les classes es faran de 19 h a 20 h.

Els dimecres 6, 13 i 20 de juliol, tindrà lloc un taller de coaching i comunicació. L’objectiu és aprendre a millorar les habilitats de comunicació a través de les relacions personals. Aquest taller, que s’impartirà de 16 a 17.30 h, anirà a càrrec de l’Institut Integratiu.

Una altra proposta és el taller de contes, que es realitzarà els divendres 15, 22 i 29 de juliol, de 9 a 12 h. Conchi Fernández s’encarregarà d’ensenyar a fer guions dels contes tradicionals per poder representar-los.

Les places per aquests tallers són limitades les persones que estiguin interessades en prendre-hi part poden demanar informació a la mateixa Biblioteca, situada a la primera planta de Can Pelegrí.

La Biblioteca complementarà aquesta oferta amb altres propostes com ara unes sessions d’escolta i suport emocional individualitzat, que es desenvoluparan els dimarts i els dimecres a Can Pelegrí. Els dijous, a partir de les 23.30 h, organitzarà conjuntament amb el restaurant Vostra-Vite classes de salsa, que es faran al mateix establiment.

Al llarg de tot el mes de juliol, la Biblioteca ha preparat un taller d’automaquillatge, a càrrec de Luz Barba. El manteniment de la pell, maquillatge bàsic de dia, maquillatge bàsic de nit o estilisme són alguns dels temes que es tractaran. El taller es dividirà en diverses sessions que tindran lloc dilluns, dimarts i dimecres, de 17.30 a 19.30 h. Cada sessió de dues hores tindrà un cost de cinc euros per al material.

La entrada La Biblioteca organitza tot un seguit de tallers durant aquest estiu aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat