El Parc Popular acull aquest divendres la Festa dels Casals

L’Ajuntament de la Llagosta i la majoria dels casals d’estiu que s’organitzen a la nostra localitat celebraran aquest divendres una festa al Parc Popular oberta a tota la població. Aquesta és la primera vegada que es fa un acte d’aquest tipus a la nostra localitat.

A les 9.30 h, començaran les activitats obertes dels casals. Una hora més tard, hi haurà animació infantil a càrrec del grup Jin Jan. A les 11.15 h, es farà una classe de zumba infantil a càrrec del Complex Esportiu Municipal El Turó. La festa acabarà amb un canó d’escuma. A les 12.15 h , els nens i nenes tornaran als seus casals. Les famílies poden anar a gaudir de la festa, però hauran de recollir els infants al casal.

A la Festa dels Casals participaran el casal de les Planes, el del CEM El Turó, el de l’Escola de teatre TELL, el de l’Escola de dansa La Room i els infants de P2 de l’Escola Bressol Municipal Cucutras.

El regidor d’Infància, Fran Ruiz, ha indicat que les activitats estan obertes també a les famílies que no són usuàries dels casals, però que aquestes “han d’acompanyar en tot moment els seus fills i filles”.

La entrada El Parc Popular acull aquest divendres la Festa dels Casals aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat