Ràdio la Llagosta posa en marxa un web per celebrar el seu 30è aniversari

Ràdio la Llagosta celebra enguany el seu 30è aniversari. L’11 de setembre del 1986, durant la Festa Major, van començar les emissions regulars d’aquesta emissora municipal primer des dels estudis que estaven situats al carrer de Santa Teresa i a partir de 1994 des de la tercera planta del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

Per commemorar els 30 anys de Ràdio la Llagosta, avui es posa en marxa una pàgina web per repassar de forma gràfica i sonora la seva història (www.radiolallagosta.cat/30anys). Aquest web recull imatges històriques de l’emissora, ressenyes amb fotografies i arxius sonors de les notícies que durant aquestes tres dècades han perfilat com és avui en dia la Llagosta i també programes i retransmissions que d’alguna manera han definit el perfil de la Ràdio.

Els primers anys es van caracteritzar per una gran precarietat en mitjans tècnics, que en gran mesura es van veure superats per un ampli col·lectiu de col·laboradors que de forma voluntària van ajudar decisivament a configurar una emissora plural, democràtica i participativa.

Avui, alguns d’aquells primers programes realitzats per col·laboradors encara s’emeten a Ràdio la Llagosta, com ara La veu sardanista, l’espai que cada diumenge al matí presenta l’Agrupació Sardanista de la Llagosta. També se segueixen emetent clàssics com Cien éxitos de siempre, que dirigeix i presenta José Francisco Artacho. I tot això amanit amb les tres edicions (13.30 h, 20 h i 24 h) del programa diari d’informació local Contrapunt i els butlletins amb notícies de proximitat que s’ofereixen a les hores en punt des de les 9 del matí fins a mitjanit. A més, fa dos d’anys, l’espai d’informació esportiva La Jugada de Ràdio la Llagosta (els dilluns i divendres a les 20.30 h) va prendre el relleu del clàssic programa d’informació esportiva Contrareloj.

Per arrodonir la celebració de les tres dècades d’aquest mitjà de comunicació local, el proper 11 de setembre, la Ràdio organitza un concurs de karaoke. El grup All Star Karaoke Band posarà la música en directe i els inscrits pujaran a l’escenari a cantar. Les inscripcions encara es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Les cançons que es poden interpretar s’han de consultar al web www.allstarkaraoke.info. Les places són limitades.

La entrada Ràdio la Llagosta posa en marxa un web per celebrar el seu 30è aniversari aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat