Celebració de la primera victòria de la plantilla del Joventut Handbol. Fotografia: Twitter JH la Llagosta.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va sumar la primera victòria de la temporada diumenge a la pista del Valldoreix. Els de Xavier Canalejas van guanyar 23 a 27 i deixen l’últim lloc de la classificació per pujar fins a l’avantpenúltima posició del grup A de la Segona Catalana.

Després de tres derrotes seguides, primer triomf dels llagostencs. Els de la nostra localitat es van mostrar molt concentrats durant tot el compromís, sobretot a la segona part. El Joventut Handbol va jugar gran part de la represa en inferioritat numèrica a causa de les exclusions, però en aquests moments van aconseguir defensar i sorprendre en atac.

El sènior masculí del JH la Llagosta té 2 punts a l’antepenúltim lloc i diumenge rebrà el cuer, el Gavà B que té 1 punt després d’empatar la jornada passada a la seva pista contra la Salle Bonanova (21-21). El duel tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 hores.

D’altra banda, el sènior femení va perdre contra el líder del grup C de Primera Catalana, el Perelló. Les llagostenques van caure a la seva pista per 17 a 34 i encadenen la tercera derrota. El proper partit serà aquest cap de setmana a la pista del Sant Vicenç B, que és quart amb 4 punts.

La entrada El sènior masculí del Joventut Handbol trenca la dinàmica de derrotes amb una victòria contra el Valldoreix aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat