Bogdan Ivancea, del Club Judo-Karate, intentarà donar la sorpresa a la Supercopa Catalunya absoluta de judo

Bogdan Ivancea, del Club Judo-Karate la Llagosta, participarà a la Supercopa de Catalunya absoluta. El llagostenc, en edat cadet, prendrà part en la categoria de menys de 73 quilos contra rivals, que majoritàriament són majors d’edat. La competició tindrà lloc dissabte al matí, al pavelló Llars Mundet de Barcelona, i el llagostenc intentarà donar la sorpresa tot i la seva joventut.

Ivancea ja va participar el cap de setmana passat a la Supercopa de Catalunya júnior, però no va aconseguir entrar en la lluita per les medalles. Ivancea va participar juntament amb Daniel Novo i Nadia Vidal, també del Club Judo-Karate i que no van aconseguir cap medalla.

A la Supercopa absoluta catalana, hi havia previst la participació de Daniel Buendia, però una lesió ha truncat els seus plans i encara continua de baixa. Buendia s’havia fixat la Supercopa de Catalunya com a primer objectiu de la temporada, to i que ara se centra a recuperar-se.

La entrada Bogdan Ivancea, del Club Judo-Karate, intentarà donar la sorpresa a la Supercopa Catalunya absoluta de judo aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat