Dilluns comença la poda anual de l’arbrat de la Llagosta

Treballs de poda a la LlagostaDilluns començaran els treballs de poda de l’arbrat urbà de la Llagosta. Com en anys anteriors, l’actuació començarà al passeig del Pintor Sert i anirà ampliant-se fins a més de 30 espais públics de la nostra localitat. Enguany, es tractaran un total de 913 arbres.

L’Ajuntament ha decidit novament iniciar la poda per Pintor Sert perquè és una zona de molta concentració de moreres i arbres similars. D’aquesta manera es vol evitar que la caiguda de fulles torni a omplir el passeig i facilitar les tasques de neteja de la zona.

Després de la poda del Pintor Sert, els treballs continuaran per la zona de les Planes, carrer de Can Donadeu, plaça d’Europa i altres vies del barri. La segona zona que s’esporgarà inclou el Parc Popular, el carrer de l’Estació, l’Avinguda del Primer de Maig i la plaça d’Antoni Baqué, entre d’altres.

La darrera part del nucli urbà on es treballarà serà l’avinguda de l’Onze de Setembre i els carrers i places de la zona oest, com Josep Montserra, la plaça de Cinto Pagès i el recinte de la piscina.

Es preveu que l’actuació duri uns dos mesos. Aquest servei, que només es fa un cop l’any, té un cost de 38.380. La Fundació Viver de Bell-lloc, que és l’encarregada de fer la poda, manté el mateix preu que l’any passat, tot i que el nombre d’arbres ha crescut un 5,5 %, passant dels 863 als 913.

La Policia Local anirà assenyalant les zones en les que s’actuarà per evitar accidents durant els treballs d’esporga.

La entrada Dilluns comença la poda anual de l’arbrat de la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat