Més de 600 persones participaran dissabte al joc d’invasió zombi pels carrers de la Llagosta

voltatz-infectionLa Llagosta serà dissabte a la nit l’escenari d’un joc d’aventures en temps real sobre una invasió zombi. El terme municipal de la nostra localitat acollirà el segon Z-Infection que té lloc a Catalunya i que ja compta amb més de 600 inscrits. La colla dels Volats porta a la Llagosta aquesta proposta que va tenir una primera experiència el passat mes de maig a Llagostera.

El joc hiperrealista simula una apocalipsi i infecció zombi a l’estil com la sèrie de ciència ficció The Walking Dead o la pel·lícula, Guerra Mundial Z. Els participants es divideixen entre els grups de supervivents i zombis. A més, hi haurà un tercer grup d’actors que faran diversos personatges com científics o militars, que també prendran part en el joc i en les proves. Tots els participants portaran una acreditació identificativa.

El joc començarà a partir de les 22.30 hores amb una desfilada a la plaça d’Antoni Baqué. A partir d’aquí, els supervivents hauran de superar diverses proves i evitar ser infectats pels zombis fins a les cinc de la matinada, hora que acabarà el joc d’aventures.
El Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí serà el punt d’informació pels participants, que obrirà dissabte a partir de les 12.30 hores. A més, en aquest equipament s’habilitarà a partir de les 20.30 hores un espai per maquillar a les persones que facin el paper de zombis.

La invasió zombi llagostenca fa mesos que s’organitza des de la colla dels Volats amb l’empresa Caçafantasmes, com també la seguretat dels espais públics mentre hi hagi el joc d’aventures amb la coordinació de la Policia Local i Protecció Civil. El joc d’aventures compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

La entrada Més de 600 persones participaran dissabte al joc d’invasió zombi pels carrers de la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat