Se celebra el Dia Internacional dels drets de la infància amb música, ball i teatre

La Llagosta ha celebrat amb música, ball i teatre el Dia Internacional dels drets de la infància, que s’escau el 20 de novembre. El Centre Cultural s’ha omplert aquest divendres amb infants i les seves famílies per commemorar una jornada que s’emmarca dins de la programació Fem un pacte? Tracta’m Bé!

La jornada sobre la infància ha començat amb un concert de l’Escola Municipal de Música. Tot seguit, s’ha realitzat una ponència teatralitzada amb el regidor d’Infància, Fran Ruiz, i el grup de teatre TELL. “Hem volgut remarcar durant la ponència teatralitzada el paper dels infants, que puguin ser guiats pels adults però que tinguin la seva autonomia”, ha dit Fran Ruiz.

IMG_6712

A més, s’han fet tallers de percussió, cant i dansa, entre els infants i les seves famílies, que han servit per acabar l’acte amb una representació de teatre final. L’activitat, que ha estat preparada per l’Ajuntament de la Llagosta, també ha comptat amb la col·laboració de l’escola de dansa La Room i Foto Estudio Damián.

El programa Fem un pacte? Tracta’m Bé!, que impulsa l’Ajuntament amb diverses entitats, també inclou actes sobre el Dia Internacional contra la violència vers les dones, el Dia Internacional de la lluita contra la sida i el Dia Internacional de les persones amb discapacitat funcional. Les activitats es desenvolupen durant tot aquest mes de novembre i principis de desembre. El principal objectiu és promoure el respecte com a valor fonamental per eradicar la violència.

La entrada Se celebra el Dia Internacional dels drets de la infància amb música, ball i teatre aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat