Veus de Dona celebrarà diumenge una marxa contra la violència masclista

Veus de Dona celebrarà diumenge la marxa Posa’t en marxa pel bon tracte. L’activitat començarà a les deu del matí i forma part de la programació Fem un pacte? Tracta’m bé! La passejada sortirà des de la plaça d’Antoni Baqué i tindrà un recorregut per diversos carrers del municipi.

L’entitat convida a les persones participants a assistir amb alguna peça de roba de color lila. A més, també anima a confeccionar i portar pancartes o cartells reivindicatius, amb el lema Posa’t en marxa pel bon tracte. Veus de Dona vol mantenir les marxes reivindicatives que realitza habitualment, en aquest cas, per reivindicar el final de la violència masclista.

La marxa reivindicativa se celebrarà cinc dies abans de la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, que s’escau el proper divendres, 25 de novembre. Per commemorar-ho, l’Ajuntament, Veus de Dona i altres entitats portaran a terme una jornada de rebuig contra la violència masclista amb tot un seguit d’activitats a la plaça d’Antoni Baqué.

La entrada Veus de Dona celebrarà diumenge una marxa contra la violència masclista aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat