El sènior masculí del Joventut Handbol acaba la primera volta en l’últim lloc

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ha acabat la primera volta del grup A de la Segona Catalana en l’últim lloc amb 6 punts, empatat amb el penúltim, el BCN Sants. Els llagostencs van perdre dissabte 30 a 22 a la pista del líder, el Cardedeu, que entrena el llagostenc Luis Canalejas.

El Joventut Handbol va signar una dolenta primera part a Cardedeu i va marxar al descans amb un desavantatge de set gols. A la represa, l’equip llagostenc va mostrar-se més competitiu i el compromís va anivellar-se. Tot i que finalment, el Cardedeu va guanyar amb vuit gols d’avantatge.

El Joventut Handbol jugarà aquest cap de setmana a la pista del Bordils C, que és sisè amb 14 punts i ve de perdre per 21 a 25 contra la Salle Bonanova Atlètic.

D’altra banda, el sènior femení va perdre diumenge contra el líder, el Perelló, per 24 a 15. Les llagostenques són penúltimes classificades del grup C de la Primera catalana amb 2 punts i aquest diumenge rebrà el Sant Vicenç B, que és tercer amb 16 punts. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

La entrada El sènior masculí del Joventut Handbol acaba la primera volta en l’últim lloc aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat