EUiA, ICV i Podem condemnen l’ocupació del bloc de pisos del carrer de Sant Francesc

Les agrupacions locals d’Esquerra Unida i Alternativa, d’Iniciativa per Catalunya Verds,  i de Podem han condemnat l’ocupació del bloc de pisos del carrer de Sant Francesc de la Llagosta. En un comunicat conjunt, les tres formacions polítiques han manifestat aquest dilluns el seu suport a les famílies afectades.

Segons el comunicat, les tres formacions han demanat el treball “de manera urgent en la recerca immediata de solucions al conflicte i es restableixin els drets de les famílies de la llagosta que han comprat els seus habitatges”. Tanmateix, han remarcat al text la defensa del “dret a un habitatge digne i contra l’especulació urbanística”.

A més, han denunciat i condemnat “la lamentable actitud d’algunes persones que, de manera encoberta per les xarxes socials, han intentat polititzar el conflicte manipulant la informació i vinculant diverses persones afiliades i electes de les nostres organitzacions amb màfies organitzades”.

La entrada EUiA, ICV i Podem condemnen l’ocupació del bloc de pisos del carrer de Sant Francesc aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat