El Vallag obté una victòria important per continuar en la lluita pel liderat

El sènior de l’Handbol Club Vallag va guanyar la passada jornada per 36 a 30 el Sant Llorenç–Sant Feliu de Llobregat B. El conjunt llagostenc es manté en quarta posició al grup A de la Tercera Catalana.

La part alta de la classificació està encara més igualada. El líder, el Sant Cugat C va perdre a la pista del Manyanet B i el segon classificat, el Sant Martí Adrianenc C, va empatar davant de l’Esplais. El Sant Cugat té 28 punts i el Sant Martí en té 27. El tercer equip que lluita pel liderat, el Sant Esteve de Palutordera B, va guanyar la pista del Cerdanyola B i es manté en tercer lloc, empatat a 26 punts amb el Vallag.

Diumenge a la tarda, l’equip de Pedro Iglesias visitarà la pista del Sant Martí Adrianenc C. Una victòria seria important per continuar pujant a la taula i per tenir el gol average a favor davant d’un dels rivals directes. Al partit d’anada, el Vallag va guanyar per 27 a 24.

La entrada El Vallag obté una victòria important per continuar en la lluita pel liderat aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat