Professors i alumnes d’Erasmus Plus visiten la Llagosta

Visita de professors i alumnes del programa Erasmus Plus SMILE a la Llagosta, avui.

L’institut Marina de la Llagosta està d’enhorabona per partida doble. Aquesta setmana acull un intercanvi amb professors i alumnes de quatre països europeus i una alumna del centre ha aconseguit uns dels Premis de Recerca Jove que atorga la Generalitat. Catorze alumnes i deu professors de quatre països europeus han visitat avui la Llagosta convidats per l’institut Marina dins del programa d’intercanvi Erasmus Plus SMILE. D’altra banda, Ana María Martínez-Alcocer, alumna de l’institut Marina, ha estat guardonada enguany amb un dels Premis de Recerca Jove.

Dissabte es farà al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí un curs sobre el funcionament dels desfibril·ladors cardíacs que hi ha instal·lats a diferents edificis públics de la Llagosta.

El Club Patí organitzarà l’1 de juliol la segona edició del Trofeu de Patinatge Artístic de la Llagosta. La competició tindrà lloc a la pista del Complex esportiu municipal El Turó.

El Fútbol Sala Unión Llagostense va tornar a la competició el cap de setmana passat aconseguint una important golejada per 0 a 6 contra el Teià Futbol Cinc.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.