Aquest cap de setmana, Fira de Sant Ponç a la Llagosta

Fira de Sant Ponç de la Llagosta de l'any 2015.

A la Llagosta ens trobem a les portes d’un cap de setmana que ve farcit de moltes propostes culturals, solidàries i esportives. I entre totes, destaca la Fira de Sant Ponç. El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre s’omplirà aquest cap de setmana amb més de 30 parades d’artesania per celebrar la tradicional Fira de Sant Ponç.

La colla dels Saltats organitzarà demà dissabte, al Parc Popular, la 3a edició del Saltats Crazy Festival, amb un ampli ventall d’activitats que es desenvoluparan durant tot el dia.

Demà arrenca, a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida, la 34a edició del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, que organitza la Casa de Andalucía.

El prestigiós cor Vicace, del Cercle de Gràcia, actuarà demà al Centre Cultural en l’únic espectacle que acollirà enguany les Jornades de Música i Cant Coral de la Llagosta.

La Colla Gegantera de la Llagosta participarà diumenge a la trobada que tindrà lloc durant tot el matí a la localitat de Cabrils, a la comarca del Maresme.

L’escola Okinawa Team organitzarà diumenge, a la plaça d’Antoni Baqué, una sessió popular de zumba en benefici de la Fundació Síndrome 5P-.

La companyia teatral Funny Kids representarà diumenge, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda, al Centre Cultural de la Llagosta, l’obra ‘El viaje de Lila, el musical’.

Diumenge tindrà lloc la 15a edició de la Bicicletada popular pel Besòs. Engunay, l’activitat es desenvoluparà en suport de l’Associació Celíacs de Catalunya.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.