Entrevista a Jaume Bonallach, portaveu del PP a l’Ajuntament

Avui, a la tercera entrevista de la roda dels portaveus municipals del mes d’octubre, és el torn de Jaume Bonallach, regidor i portaveu del Partido Popular a l’Ajuntament de la Llagosta. Bonallach, que forma part de l’equip de govern, dona el seu punt de vista de la situació que es viu entre Catalunya i Espanya actualment i sobre la celebració del referèndum, el passat 1 d’octubre, a la Llagosta. El regidor del Partido Popular també parla de la pujada d’impostos municipals per al proper any, de la Fira de Tardor que organitza l’Associació de Comerciants i Serveis el proper dissabte i del nou servei gratuït d’assessorament jurídic sobre clàusules bancaries abusives que ha posat en marxa, recentment, l’Oficina municipal d’Informació al Consumidor de la Llagosta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Col·legi d’Advocats de Granollers.