Tres entitats organitzen dissabte l’activitat Junts per l’ELA

Diverses entitats, com la Murga, La Llagosta + Activa i El Pícaro Teatro, i diferents establiments comercials de la Llagosta portaran a terme el proper cap de setmana una sèrie d’activitats solidàries al Parc Popular i el Centre Cultural amb el lema Junts per l’ELA.

 

 

 

Unes 50 persones es van tornar a concentrar anit, amb espelmes i pancartes, a la plaça d’Antoni Baqué de la Llagosta per rebutjar l’empresonament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural.

El Servei d’Informació Juvenil organitza demà a Can Pelegrí la primera sessió de les dues previstes del taller de maquillatge i caracterització relacionat amb la festa de Halloween.

Jaume Bonallach, regidor del Partido Popular, parla avui a l’entrevista de la roda de portaveus del mes d’octubre, de la situació política actual que es viu a Catalunya.

El Club Esportiu la Llagosta es va imposar, dissabte, a l’Empenta, de Premià de Mar, per 0 gols a 2. Els llagostencs són cinquens al grup 6 de la Quarta Catalana.

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte el Colomense per 1 gol a 0 i es consolida, després de cinc jornades, com a líder del grup sud de la Segona Divisió de veterans Vallès-Maresme.

El Joventut Handbol la Llagosta va caure derrotat el cap de setmana passat a casa davant del Terrassa B. Els llagostencs es van veure superats pel líder del grup B de la Tercera Catalana.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.