Adif encarrega el projecte per suprimir el pas a nivell

L’empresa pública ADIF ha encarregat la redacció del projecte d’obres que ha de permetre la supressió del pas a nivell que hi ha al final del carrer de La Florida, al costat de l’escola Sagrada Família de la Llagosta.

 

 

 

 

 

La Policia Local de la Llagosta ha trobat a una nau industrial del carrer de Vic una plantació de marihuana. Els agents van localitzar unes 250 plantes en diferents fases de creixement al soterrani de la nau.

La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà, a partir de les quatre de la tarda, una xerrada sobre sexualitat que anirà a càrrec del doctor Lluís Julian, tècnic de l’àrea municipal de Salut Pública.

El Joventut Handbol la Llagosta va imposar-se diumenge a casa al Sant Llorenç – Sant Feliu (29-20). El sènior femení també va guanyar (20-25), el Llavaneres – Caldes d’Estrac.

L’Handbol Club Vallag va caure aquest cap de setmana passat (33-21) davant l’Handbol Vilanova. Aquesta és la sisena derrota de la temporada del conjunt llagostenc.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.