La Llagosta tindrà una pista de gel sintètic per Nadal

La Llagosta tindrà una pista de gel sintètic durant les properes festes de Nadal. La plaça d’Antoni Baqué acollirà aquesta pista de patinatge entre els dies 18 i 24 de desembre gràcies a una iniciativa de l’Associació de Comerciants i Serveis.

Aquesta nit a mor Joaquín Rodríguez Marín, que va ser regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta entre els anys 1991 i 1995.

La Generalitat manté activat avui l’avís preventiu per contaminació atmosfèrica a la conurbació de Barcelona, zona en la qual es troba el municipi de la Llagosta.

Un total de 62 persones van donar sang en la captació que es va fer dilluns a l’escola Gilpe. D’aquestes, 17 ho van fer per primera vegada.

L’agrupació local d’Esquerra Unida i Alternativa a la Llagosta organitzarà demà dijous, a partir de les set de la tarda al seu local, una xerrada contra la violència masclista.

El Centre de Formació de persones Adultes de la Llagosta ha ajornat fins a una data encara per determinar la xerrada que preveia fer ahir sobre les malalties infeccioses.

El Club Deportivo la Concòrdia va empatar a un gol, dissabte passat, a casa, davant del Sabadell.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.