La Llagosta ofereix un Casal multiesportiu de Nadal

Les famílies de la Llagosta tindran a la seva disposició, durant les properes festes de Nadal, un Casal Multiesportiu al pavelló Antonio García Robledo adreçat a infants d’entre 5 i 14 anys.

El vestíbul del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí lluirà aquesta setmana un llaç vermell gegant, que elaboren les persones usuaris del Servei d’Informació Juvenil, en senyal de compromís en la lluita contra la sida.

 

 

Les persones que formen part del Club de Lectura de la Biblioteca de la Llagosta van participar ahir a la trobada que va fer a Granollers la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

En el marc de la programació del Dia internacional contra la violència masclista, demà, a partir de les quatre de la tarda, tindrà lloc a Can Pelegrí un taller sobre dansa i emocions.

L’Handbol Club Vallag de la Llagosta va perdre dissabte contra el Vendrell per 25 gols a 31. Aquesta ha estat la setena derrota de la temporada que suma el conjunt llagostenc.

El Club Deportivo Viejas Glorias va golejar dissabte el Pla d’en Boet B per 6 gols a 0, un resultat que permet el club llagostenc pujar fins a la tercera posició del grup sud de la Segona Divisió de Veterans Vallès-Maresme.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.