L’Ajuntament celebra avui el ple ordinari de novembre

L’Ajuntament de la Llagosta celebra aquesta tarda el Ple ordinari del mes de novembre. Un dels punts destacats de l’ordre del dia serà la pressa de possessió de la regidora del grup municipal d’ICV-EUiA, Meritxell Carbonell Guerrero, que substituirà a Jordi Alonso.

 

 

 

 

L’Institut Marina de la Llagosta ha rebut a un grup de professors i professores procedents dels centres participants al projecte Erasmus + GoFor, en el qual participa el centre de la nostra localitat. Els mestres han realitzat aquest matí una visita per diferents espais de la Llagosta acompanyats per l’alcalde, Óscar Sierra.

El Gran Recapte d’Aliments 2017 es farà aquest divendres i dissabte amb l’organització del Banc d’Aliments de Catalunya. A la Llagosta, la ciutadania podrà fer les seves aportacions als supermercats Sorli, Dia, BonÀrea i Caprabo. Voluntaris de Rems i del Far s’encarregaran de recollir les donacions.