ACiS fa un balanç satisfactori de la Shopping Night

• L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta ha fet un primer balanç satisfactori del desenvolupament, divendres passat, de la primera Shopping Night de la nostra localitat. Uns 35 comerços van participar en aquesta iniciativa, que va tenir com a punts de referència els carrer de l’Estació, de Santa Teresa, l’avinguda de l’Onze de Setembre i els passejos de Joan Miró i del Pintor Sert.

 

 

 

• La junta general de l’empresa Gestió municipal de Sòl i Patrimoni ha aprovat un pla de sanejament i els comptes de l’any passat, que es va tancar amb unes pèrdues de 53.250 euros. Gestió de Sòl i Patrimoni és la societat municipal que s’encarrega, entre d’altres, de la gestió del Complex esportiu municipal El Turó.

• Des d’avui i fins al 27 de juliol s’obriran a les tardes les pistes esportives de les escoles Les Planes i Joan Maragall, per facilitar a la ciutadania la pràctica de l’esport.

• La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà un taller sobre autoconeixement a Can Pelegrí. L’activitat començarà a dos quarts de set de la tarda.

• L’oficina del Síndic de Greuges visitarà dimecres la Llagosta per resoldre les queixes que prèviament hagi presentat la ciutadania. L’oficina atendrà el públic a Can Pelegrí

• L’equip de futbol sala Black Mamba, de Mollet del Vallès, va guanyar ahir el torneig de 24 hores organitzat pel Futbol Sala Unión Llagostense. El Black Mamba es va imposar a la final del torneig al Tuerce Botas, de Santa Perpètua de Mogoda, per un clar marcador final de 3 a 1.