Primer any de funcionament de la Carpa, espai cultural

La Carpa, espai cultural va commemorar diumenge amb diferents activitats i una notable presència de públic el primer any de funcionament d’aquest projecte. El col·lectiu ha programat per al proper cap de setmana un espectacle de màgia amb Kilin Mag i la darrera escenificació de la temporada del show Impro Games.

 

 

 

 

• L’Ajuntament i la Generalitat estudien la possibilitat de fer una parada d’autobús al pont sobre la riera Seca, però al terme de Montcada, per estalviar als usuaris el bitllet de dues zones.

• Els 19 alumnes de l’institut Marina de la Llagosta que al juny es van presentar a la selectivitat van aprovar els exàmens d’accés a la universitat, amb una nota més alta de 8,8.

• La Biblioteca de la Llagosta projectarà demà al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí la pel·lícula Los Pitufos, la aldea perdida. Durant la sessió hi haurà crispetes i aire condicionat.

• La Llagostenca Marina Millán va aconseguir diumenge amb la selecció espanyola el cinquè lloc al Campionat d’Europa juvenil d’handbol platja, que es va disputar a Montenegro.