Els gegants de la Llagosta van visitar dissabte el Masnou

• Una trentena de membres de la Colla Gegantera de la Llagosta van participar dissabte passat a la 32a Trobada del Masnou, la penúltima sortida de l’entitat abans de les vacances. Els gegants de la Llagosta prendran part per primer cop, el dissabte 14 de juliol, a la trobada del barri barceloní del Poble Sec i ja no tornaran a l’activitat fins a la Festa Major.

• La Biblioteca comença demà el taller d’anglès per a viatgers que es desenvoluparà els dijous a la tarda del mes de juliol al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, al carrer de Jaume I.

• El Club Deportivo la Concòrdia manté obertes les inscripcions per a les 24 hores masculines de futbol sala que l’entitat farà al poliesportiu Antonio García Robledo el cap de setmana del 14 i 15 de juliol.