El Festival de Guitarra omple de públic el Centre Cultural

• El Centre Cultural es va omplir dissabte de públic per assistir a la 13a edició del Festival de Guitarra de la Llagosta, que va organitzar la Unión Musical La Flamenca. Enguany, el festival de guitarra estava dedicat a Jesús Muela, veí de la Llagosta molt aficionat al flamenc que va morir el 23 de desembre de l’any passat.

• L’Ajuntament de la Llagosta ha canviat les dues porteries que encara estaven malmeses a la zona esportiva que es troba al costat de la plaça d’Europa.

• El Club Deportivo Viejas Glorias tanca una temporada per emmarcar i jugarà la propera temporada a la Primera Divisió de veterans de la federació Vallès-Maresme. Manuel Iglesias serà l’entrenador del Viejas Glorias la propera temporada, que aspirarà a lluitar pel títol de lliga i a l’ascens a Divisió d’Honor.