Satisfacció a The Modestos per la gira pel Perú

• El grup de teatre The Modestos, del qual formen part dos actors llagostencs, Carlos Lupe i Jorge Pérez, fa un balanç satisfactori de la gira que està fent aquest mes per diferents sales de Perú. The Modestos actua durant aquests dies a teatres de les ciutats de Lima, Cuzco i Arequipa. Aquesta és la primera gira internacional del grup, especialitzat en obres de improvisació.

• Ja han començat les obres de millora de la vorera de l’avinguda del Primer de Maig, davant l’escola Gilpe. Els treballs costaran 12.500 euros i estaran acabats en tres setmanes.

• La plaça d’Antoni Baqué acollirà demà la visita de la unitat mòbil del Banc de Sang. Les persones interessades en donar sang ho podran fer de les deu del matí a les dues de la tarda i de les cinc de la tarda a les nou del vespre.

Xavier Canalejas serà l’entrenador del sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta per a la propera temporada. L’equip té com a objectiu lluitar per l’ascens a Segona Catalana. Aquesta serà la segona vegada que Canalejas assumeix el rol d’entrenador del Joventut Handbol. D’altra banda, el club no tindrà sènior femení per a la propera temporada.