La Biblioteca inicia el darrer programa d’activitats de l’any

• La Biblioteca de la Llagosta inicia demà, a partir de les quatre de la tarda amb una sessió de Videofòrum, el programa d’activitats del darrer trimestre d’aquest any. Entre les activitats destaquen la presentació de tres llibres, els relats de por coincidint amb la Castanyada i una sortida a la Fira de Santa Llúcia de Barcelona el 19 de desembre. De les activitats infantils previstes per la Biblioteca, la principal novetat són els tallers anomenats Bibliolab, que permetran als infants experimentar amb diferents tècniques artístiques.

 

• L’atur va augmentar a la Llagosta a finals d’agost en sis persones. La taxa local de desocupació es va situar al 12,52%, mentre que al Vallès Oriental és de l´11%.

• El Banc de Sang va aconseguir durant la darrera visita que va fer a la Llagosta, el dia 6 de setembre, un total de 86 donacions, 23 més que ara fa un any.

• Ja es poden fer les inscripcions per participar a les activitats que organitza el Casal d’avis de la Llagosta. El tràmit es pot realitzar fins divendres a l’Oficina municipal d’Atenció a la Ciutadania.

• El Fútbol Sala Unión Llagostense començarà el proper diumenge la competició de lliga a la Nacional Catalana amb un desplaçament a la pista del Dante.

• L’Handbol Club Vallag realitza durant aquest mes de setembre entrenaments a porta oberta al pavelló Antonio García Robledo amb l’objectiu de captar jugadors d’entre 11 i 16 anys.