Ràdio la Llagosta suma 1.622 oients al mes per internet

bty

Ràdio la Llagosta té una mitjana mensual per internet de 1.622 oients únics, segons les dades registrades per Centova Cast, el sistema de control d’emissions de ràdio en línia més usat al món. Les dades de descàrrega de podcasts al web www.radiolallagosta.cat consten des del setembre de 2017 fins a l’agost de 2018.

Segons l’informe elaborat per Centova Cast dels oients de Ràdio la Llagosta durant la temporada 2017-2018, el mes que més oients únics va registrar l’emissora municipal va ser el novembre passat amb 4.133.

Ràdio la Llagosta ofereix emissions per internet les 24 hores del dia i d’entre els continguts que hi ha disponibles a la carta destaquen l’informatiu local Contrapunt i l’esportiu La Jugada, a més dels programes d’entreteniment Cien éxitos de siempre, La pecera de Eva, Vip’s, El lado oscuro i Arte y duende.

Ràdio la Llagosta va celebrar l’11 de setembre passat el seu 32è aniversari. L’emissora municipal emet des del 100.4 de la Freqüència Modulada i des de fa nou anys per internet a www.radiolallagosta.cat, a més d’estar present a les xarxes socials Facebook i Twitter.