La Murga recapta 2.400 euros per lluitar contra l’ELA

• El grup La Murga va recaptar durant la passada Festa Major prop de 2.400 euros que es destinaran a l’Hospital de la Vall d’Hebron per a la investigació de la malaltia de l’ELA. L’entitat s’ha mostrat molt satisfeta de la solidaritat del poble de la Llagosta i encara preveu augmentar encara més la recaptació amb activitats que estudia realitzar en breu.

 

 

 

Ràdio la Llagosta suma una mitjana mensual de 1.622 oients per internet, segons les dades registrades per Centova Cast, el sistema de control d’emissions en línia més usat al món.

• L’Associació de municipis de l’eix de la riera de Caldes organitza a partir de demà, a la Granja Soldevila de Santa Perpètua, un curs sobre com parlar en públic sense por i amb seguretat.

• El Club Deportivo Viejas Glorias va deubar dissabte amb victòria a la Primera Divisió de veterans Vallès-Maresme. Els llagostencs es van imposar per 2 gols a 4 a la Peña Madridista Iluro, de Mataró.

• L’atleta llagostenc Albert Caballero va aconseguir el vintè lloc al Mundial d’atletisme màster en 10 quilòmetres en ruta que es va disputar el 9 de setembre a Màlaga.