La Concòrdia recupera el lideratge de la Segona Divisió

El Club Deportivo la Concòrdia torna a situar-se líder en solitari del grup 2 de la Segona Divisió estatal. Les llagostenques són primeres classificades amb 49 punts després de guanyar a la pista del Feme Castelló, per 0 a 1. Té un marge de 2 punts amb les segones i terceres, Xaloc Alacant i Eixample, respectivament. Parlem amb el tècnic Dani Mosteiro.

El Vallag, en posicions d’ascens directe. El conjunt de la nostra localitat guanya el Vendrell i ocupa ara el tercer lloc. Parlem amb Javi Iglesias.

Pluja de medalles a la Copa Catalunya de judo aleví i benjamí, que va tenir lloc a Santa Perpètua de Mogoda. Parlarem de l’èxit de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta amb un dels seus membres, Juan Carlos Cerrudo.

Resultats i classificacions