Desestimat el recurs de Geafe contra l’Ajuntament pel Turó

La justícia ha desestimat el recurs de l’empresa Geafe contra l’Ajuntament de la Llagosta per la intervenció i resolució de la concessió de la gestió del Complex esportiu municipal El Turó l’any 2012.

• Ràdio la Llagosta emet des d’avui i fins al 15 d’abril una nova temporada del microprograma Punt de llibre, on els alumnes de cinquè i sisè de l’escola Gilpe fan recomanacions literàries.

• La Colla Gegantera de la Llagosta va participar ahir a la trobada de Santa Perpètua de Mogoda. L’entitat local ja ho té tot pràcticament enllestit per diada gegantera de la nostra localitat, el diumenge 24 de març.

• L’Ajuntament de la Llagosta manté obert fins al dia 19 de març el termini per presentar sol·licituds per tal de formar part d’una borsa de treball de personal de neteja.

• Avui, a l’entrevista del mes de març amb la regidora del PDECat a l’Ajuntament de la Llagosta, Mireia Egea confirma que no repetirà com a candidata a l’alcaldia.

El Club Deportivo la Concòrdia torna a ser líder del grup dos de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení després d’imposar-se a la pista del Castelló (0-1).

• Els alumnes de quart curs de Primària de les escoles Les Planes, Sagrada Família, Joan Maragall i Gilpe van participar divendres a una jornada multiesportiva organitzada per l’Ajuntament.