Premis del 8è Ral·li fotogràfic de la Llagosta

• La Colla Gegantera i el Foto-club la Llagosta van lliurar ahir els premis de la vuitena edició del Ral·li fotogràfic durant un acte que va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Un total de 18 persones van participar en aquest concurs, que van guanyar Daniel Pardo, Isa Moreno i Jordi Abarca en categoria adult, i Eloi Martín, Sara Seisdedos i Xavi Ruiz, en categoria júnior.

• L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, assumirà les tasques de la regidoria d’Esports mentre el regidor i jugador d’handbol Antonio García Robledo estigui jugant amb l’equip francès del Nantes.

• Avui, a l’entrevista del mes de setembre amb els portaveus municipals, Xavier Cols, regidor d’Esquerra Republicana, reclama que “cal normalitzar la celebració institucional de la Diada de l’Onze de Setembre a la Llagosta com passa a la resta de municipis de Catalunya”.

• El llagostenc Sergio Gómez ha fitxat per l’Uddevalla Futsal, de Suècia, i jugarà la Lliga europea de Campions de futbol sala. Gómez militava fins al juliol a l’equip del Toulon. de França.