Es comença la temporada 2019-2020 el 23 de setembre

Ràdio la Llagosta, emissora municipal, començarà la programació de la temporada 2019-2020 el pròxim dilluns 23 de setembre, tot coincidint amb l’arribada de la tardor. Aquesta temporada aquesta emissora municipal segueix apostant per la informació de proximitat, l’entreteniment i la participació ciutadana.

D’entre les novetats del curs 2019-2020 es posarà en marxa el programa Lxs Idiotas, que s’emetrà els dilluns de 20.30 a 21.15 hores i en redifusió els dissabtes a partir de les 11 hores. El nou programa tracta d’humor absurd i sàtira, que presentarà Carlos Lupe amb diversos col·laboradors.

Ràdio la Llagosta segueix apostant per la informació de proximitat i els serveis informatius d’aquesta emissora municipal continuaran amb l’informatiu Contrapunt, de dilluns a divendres, a les 13.30 hores, i en redifusió a les 20 hores, els butlletins a dos quarts, els radioserveis, i el programa esportiu La Jugada, dilluns i divendres, a les 20.30 hores.

La graella de Ràdio la Llagosta té programes habituals com ara Cien Éxitos de Siempre, El Lado Óscuro, Arte y Duende, On The Rocks, Vips, TodoRunners -canvia de dilluns a dimarts a les 20.30 hores-, entre altres.