La Murga recapta 3.267 euros contra l’ELA

La Murga va recaptar 3.267 euros durant els actes solidaris que va organitzar l’any passat. El grup destinarà aquests diners a l’Hospital de la Vall d’Hebron per a la investigació de la malaltia de l’ELA.

• L’Oficina de Català de la Llagosta ha ampliat fins al proper divendres el termini per poder matricular-se als cursos que organitza aquest segon trimestre a la nostra localitat.

• El grup de criança Som tribu organitzarà demà a la tarda una xerrada al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí sobre experimentació amb teles, adreçada a famílies amb infants de 18 mesos a tres anys.

• Avui, a l’entrevista del mes de gener amb la portaveu del grup municipal de La Llagosta en comú +Llagosta (LLEC +LL), Eva Miguel assegura que espera “una ràpida recuperació de l’entorn natural del riu Besòs” després de l’incident provocat al desembre per una empresa de Montornès.

• L’Handbol Club Vallag va perdre diumenge passat per 26 gols a 21 a la pista del Sant Esteve de Palautordera. Els llagostencs són penúltims al grup A de la Segona Catalana.

• El Joventut Handbol la Llagosta també va perdre, però per la mínima, 23 a 22, a la pista del Maresme Llavaneres Atlètic. L’equip segueix sent el cuer del grup A de la Tercera Catalana.

https://open.spotify.com/episode/5hVU4e53WiTOwvqvFHOFJl?si=Q4nYtGe_QFu0hcRlu-GZEw