42.000 mascaretes i 4.700 bates sanitàries solidàries

Mascarillas Solidarias La Llagosta ha fet balanç de la tasca voluntària i altruista desenvolupada durant els darrers dos mesos. El grup ha confeccionat i distribuït més de 42.000 mascaretes i unes 4.700 bates sanitàries.

• El Departament de Salut de la Generalitat proposarà al Govern de l’Estat que la regió sanitària Metropolitana Nord, a la qual pertany la Llagosta, passi a la fase 1 de desconfinament a partir de dilluns que ve.

• El Tanatori de Mollet ha reobert les seves portes per acollir funerals i vetlles de difunts amb limitació d’assistència i respectant les normes de distanciament i seguretat.

• Renfe ha millorat la senyalització de l’estació de la Llagosta per marcar el recorregut que han de seguir els viatgers amb l’objectiu d’evitar la fomació de cues i aglomeracions.

• El Club Deportivo Viejas Glorias ha donat per acabada la temporada 2019-2020. Els veterans ha finalitzat la competició com a quarts classificats per la cua del grup 1 de la Primera Divisió de veterans Vallès-Maresme i mantindran la categoria.